0
Gode tilbud

Black Friday 2019

By 29. november 2019 december 2nd, 2019 No Comments

Fredag den 29 november kl 00.00 skyder vi hos Home Shoppen Black Friday 2019 i gang. Der vil komme en masse gode tilbud op på hjemmesiden. Du kommer til at kunne spare helt op til 83% til Black Friday hos Home Shoppen. Du kan se de gode tilbud på alt fra komfortable møbler, stilfulde indretningsgenstande og praktiske køkkenredskaber, til den nyeste elektronik, smarte cykler og de lækreste produkter til personlig pleje. Du finder helt sikkert et tilbud som du ikke kan stå for. Så vær klar til en rigtig god fest på nettet, med en masse gode tilbud hos os – har du spørgsmål kan du kontakte os på vores kunderservice, så kan vi hjælpe dig.

Vi bruger cookies for at give dig den absolut bedste oplevelse på hjemmesiden.