0
Nyheder

NYHEDER Cykler

By 12. april 2019 august 23rd, 2019 No Comments
Hos Home Shoppen har vi et bredt udvalg af cykler, til både mænd og kvinder. Vi er ved at være klar til sommerens ankomst og vi vil løbende få flere cykler på lager.
Om det er til sport, til og fra skole,  til og fra arbejde, eller en cykeltur i skoven – så finder du cyklen hos os!Du finder eksempelvis fede mountainbikes i flere forskellige størrelser og farver. Næsten alle vores mountainbikes er udstyret med Shimano gear, og vi garanterer god kvalitet til en billig pris.Vi har haft succes med vores herrecykler, og derfor har vi udvidet sortimentet.De seneste nyheder hos Home Shoppen er damecykler fra Minerva. Her kan vi nu tilbyde den nye mountainbike, samt 2 hverdagscykler i flotte farver!

Se udvalget ved at klikke her

Vi bruger cookies for at give dig den absolut bedste oplevelse på hjemmesiden.